December Recap!

11:33 AM



Hey beauties!
There are not a lot of outfits I posted in December, but still I decided to write this one and just get you a little update on what's going on. Right now I am lying in bed sick, and this flu couldn't have come in the worse time, since I have all my exams these days. I actually missed one yesterday cause I just couldn't get out of bed! Horrible! 
Anyways, I decided not to worry because I can't change anything, and just imagine I'm some place nice and warm, like this beautiful, sunny balcony in the photo.

 Ok, I'm also watching Grey's anatomy A LOT! I am serious, that show is soooo freakin' addicting, it is almost disturbing how good it is (if there are any Grey's anatomy fans here - raise your hand proudly! ). It's not like I love medicine or that I ever wanted to become a doctor, I just love the show! It has totally changed the way I see doctors and I feel like I understand them more now, I don't know. Oh, and I've learned so much english through the show, I mean those surgical and medicine expressions, so that's a plus!
Enough about that! Let's go back to fashion. Take a look at December outfits and let me know what you think. 
kisses

Caoo svimaa!
Nisam puno outfita postavila u decembru, ali sam ipak resila da napisem ovaj post, cisto da vas malo uputim u to sta se desava. Trenutno lezim u krevetu, bolesna, a ovaj virus nije mogao doci u gore vreme. Imam mnogo ispita ovih dana, a juce sam jedan propustila jer nisam mogla da ustanem iz kreveta! uzas!
Sve u svemu, odlucila sam da se ne nerviram i da zamislim da sam na nekom divnom suncanom mestu,kao sto je ovaj prelepi balon na slici gore, :)
Takodje, ovih dana posto imam mnoogo slobodnog vremena, gledam Uvod u anatomiju. Serija je toliko zarazna da je gotovo zabrinjavajuce koliko je dobra (ako ovo citaju neki fanovi ove serije - javite se! haha) ! Nije da volim medicinu, niti sam ikada zelela da budem doktor, samo volim seriju. Skroz je promenila nacin na koji gledam na doktore i cini mi se da ih sada malo vise razumem. I naucila sam mnogo engleskog kroz ovu seriju, pogotovu sto se tice medicinskog vokabulara, tako da je to plus!
Dosta o tome, da se vratimo na modu! Pogledajte decembarske outfite i recite mi sta mislite.
kiss



You Might Also Like

4 comments

  1. Jako lijepi outfiti, svi od reda vrlo stylish!
    Zelim ti brz oporavak!
    Pusa iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    ReplyDelete
  2. cool outfiti!! i brz oporavak ;)

    http://www.fashiontnt.com/

    ReplyDelete
  3. Oduševljena sam outfitima! Sviđa mi se ovaj dugačak kaput, rukavice, šešir, ma sve mi se sviđa! :))

    Wang Wang Baby - Check out the latest post! :)
    XOXO

    ReplyDelete
  4. Tako originalan styling! Krzneni prsluk je prelep, a sandale na štiklu tako chic! Kombinacija je pun pogodak!
    http://www.hajducica.com/blog/

    ReplyDelete

Share your sparkle....

Followers