Lovely blue!

4:09 PM

Hello Loves! 
Wanna hear a funny/not so funny story about this dress? I bought it a year ago and I just yesterday took the price tag off. It's not that I don't like it or that I didn't want to wear it, I just didn't feel like wearing it. So I decided it was the time I finally styled it with something nice and ladylike. The dress is perfect for the summer, it has beautiful beaded details on shoulders and soft ruffles falling from the waist down. 
I recommend this blue color to every pale girl out there. Hello sista! If anything looks nice on a pale body, that is this gorgeous blue... 
kisses loves
Zdravo svimaa!
Cudna stvar vezana za ovu haljinu je sto sam tek jue skinula etiketu sa nje a kupljena je pre godinu dana. Nije da mi se ne svidja, ili da zalim sto sam je kupila, jednostavno mi se nije nosila.. Tako da, odlucila sam da je vreme da konacno skinem etiketu i iskombinujem je sa necim lepim i zenstvenim. Haljina je savrsena za leto, ima divne perlice na bretelama i blage karnerice koji padaju od struka nanize. 
Takodje, preporucujem ovu divnu plavu boju svakoj devojci koja ima beo ten. Razmem vase muke potpuno, ali ako ista izleda lepo na svetlom tenu to je ova plava boja. 
ljubaaac!


Dress - Zara
Bag - H&M
Shoes - TC Piramida ( ne secam se radnje)

You Might Also Like

4 comments

  1. I am glad you finally decided to wear the dress because it looks awesome. You look drop dead gorgeous, the color is just perfect!
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    ReplyDelete
  2. So pretty! This outfit looks great on you!
    xx

    -Mikayla
    http://thetastetracker.wordpress.com

    ReplyDelete
  3. Znam kako ti je! To se i meni cesto desava da neke stvari jednostavno ne nosim iako super izgledaju. Odlicno si kombinirala haljinu uz narancastu torbu!!

    Poz i pusa
    http://anitasookan.com

    ReplyDelete
  4. Prelepa haljinica, boja je fenomenalna prosto doziva leto i more :))

    http://withinstalovealex.blogspot.com/

    ReplyDelete

Share your sparkle....

Followers