Product review: Clean your face with new Garnier product!

7:48 PM

Hey babes,

The product we are today going to talk about is Garnier Biphase Micellar Cleansing Water in Oil (try saying that in one breath! ha! :D ). Sooo basically, Garnier was kind to send me this product to try out and write a review, and also 5 more of these to gift to you guys! But more about that later in the post.
Of course, I am going to tell you honestly what I think about this product and how it worked for me personally.

About the product

So what this product does is that it cleanses your skin and removes even waterproof makeup. It is for all skin types including sensitive skin. It has a pleasant, light scent and fragrance is very low on ingredients list so it really won't irritate your skin (unless your skin is extremely sensitive).  I cannot really tell you about how it works with waterproof makeup because I am not a fan of it and don't use it, but if any of you try this product with waterproof makeup I would love to know how it works for you.

How to use it

As all Micellar waters you just have to put a little bit of it on a cotton pad and than gently wipe your face. BUT first of all make sure to slowly shake the bottle so that the oil and water mix and you get a bit of both on your pad, You do not have to rinse your face afterwards, which is amazing because I feel like argan oil really leaves my skin soft (and my skin is normally a bit dry) but doesn't make it greasy or anything.

How it works for me

I have to admit that I was very sceptical about this product because I am not a huge fan of Micellar water. I just didn't see their purpose because I just couldn't get my makeup off with any of them, and didn't notice any difference on my skin when using them just to clean my face after all my makeup was already gone, if you know what I mean. BUT it seems that my prayers have been heard with this product! I love love love the idea of oil in micellar water. Why? Well, because now I actually CAN take off my makeup with micellar water. 
It comes off so easily guys, you do not have to rub your skin hard in order to take it off. It is sooo easy especially for taking off your foundation. When it comes to eye makeup that is a bit harder if you have a lot of makeup on your eyes, you might have to go twice over your eyes. But what I like to do on my eyes is just take most of my eye makeup with makeup removing wipes and than finish the cleanse with this micellar water.

Have you tried this product and how do you like it?
*As the giveaway is only for Serbia (unfortunately), all the info about it will be below in Serbian.
Kisses

Caoo svima,
Danas vam pisem o Garnier Dvofaznoj micelarnoj vodi sa uljem. Garnier mi je poslao ovaj proizvod da isprobam i napisem kako mi se svideo, i jos cak pet komada da podelim vama, ali o tome malo vise na kraju posta. Naravno, potpuno iskreno cu vam reci kako mi se dopao proizvod i kakvo je moje licno iskustvo sa njim.

O proizvodu

Ovaj proizvod sluzi za ciscenje lica i uklanjanje cak i vodootporne sminke. Pogodan je za sve tipove koze, cak i za osetljivu. Ima blag, prijatan miris koji je medju poslednjima na listi sastojaka tako da ne bi trebalo da iritira kozu (osim ako imate izuzetno osetljivu kozu koja ne tolerise ovo). Sto se tice skidanja vodootporne sminke za to vam ne mogu reci nista jer je ne koristim, ali ako je neko od vas probao da skine vodootpronu sminku ovom micelarnom vodom volela bih da znam kako ste zadovoljni, :) Inace, cena proizvoda je oko 500 dinara a trajace vam zaista dugo.

Kako da ga koristite

Kao i za svaku micelarnu vodu, samo treba da stipate proizvod na tufer i njime lagano istrljate lice. Pre svega treba da promuckate flasicu kako bi se ulje i voda pomesali i da bi izaslo po malo od oba proizvoda. Nakon svega lice nije potrebno ispirati sto mi se posebno svidja jer arganovo ulje iz micelarne zaista prija mom licu, omeksa je (inace imam suvlju kozu), ali ne ostavlja kozu masnom ni malo!

Moje iskustvo

Moram da priznam da sam bila malo skepticna sto se tice ovog proizvoda jer inace nisam veliki fan micelarne vode. Jednostavno nisam videla svrhu micelarne vode (koji god brend da sam probala). Nisam uspevala da skinem sminku sa njima, a kada bih je koristila samo kao zavrsni korak (nakon sto sam vec skinula sminku) jednostavno nisam primecivala nikakvu razliku. ALI sve moje molbe su uslisene ovim proizvodom! :D Upravo zato sto sada zapravo MOGU da skinem sminku sa micelarnom vodom.
Izuzetno lako se skida sminka, ne morate da trljate, pritiskate niti bilo sta slicno da bi se skinula. Posebno volim da njom skidam puder zasto sto apsolutno se skine sav proizvod u samo jednom potezu. Sto se tice sminke sa ociju, tu je vec malo teze ako imate puno sminke na ocima, tada cete mozda morati dva puta da predjete tuferima i micelarnom. Zato ja volim da ( onda kada su mi oci malo jace nasminkane) prvo skinem sminku sa ociju maramicama za skidanje sminke, pa onda predjem micelarnom.

Da li ste vi probali ovaj proizvod i kako vam se svideo? :)

*Sto se tice pokloncica, kao sto sam rekla, petoro vas ce dobiti po micelarnu vodu! Ukoliko zelite da ucestvujete, prijavite se u komentarima ispod ILI na slici Garnier micelarne vode na mom INSTAGRAMU . Giveaway traje do 26. juna kada ce dobitnici biti izvuceni preko sajta random.org

*****POBEDNICE GIVAWAY-A SU: VESNASC (sa instagrama), TATJANA PETROVIC, ZORANA BLAGOJEVIC, Dragana, KRISTINA LICINA. Molim vas da se javite na moj mail anaanchyvranjes@gmail.com i posaljete svoje podatke (ime i prezime, adresu i broj telefona) kako bismo organizovali posiljku. Ukoliko se neka od vas ne javi do kraja sutrasnjeg dana umesto nje ce biti izabran drugi dobitnik. Nadam se da cete se sve odazvati i cestitam! :)

ljubim vas!

You Might Also Like

36 comments

  1. Prijavljujem se,nisam koristia,a volim da isprobavam novitete

    ReplyDelete
  2. Prijavljujem se, jer sam u pptrazi za micelarnom vodom koji ce ispuniti moja ocekivanja. Zvuci savrseno!

    ReplyDelete
  3. Da bi moje lice bilo čisto,preporučila bih svim ženama isto PROBAJTE DVOFAZNU MICELARNU VODU SA ULJEM,ona kao da je dar od bog a ja ne bih želela da ostanem bez toga. Bez reči i bez daha ostajem u trenu kada u ogledalu ugledam savršenu,negovanu i zadovoljnu ženu !!!! ❤❤❤❤❤❤❤

    ReplyDelete
  4. Insta nemam samo se ovde prijavljujem :-)

    ReplyDelete
  5. Prijavljujem se jer sam je probala i odusevljena sam.Ostavlja barsunast osecaj na koži,a sto se tice vodootporne maskare,skida je bez problema,ali mora par puta da se predje👌😘

    ReplyDelete
  6. Prijavljujem se! :-)

    ReplyDelete
  7. Želim da probam Garnier micelarnu vodu ;)

    ReplyDelete
  8. Uf, sto bi bilo dobro da ja dobijem! :)

    ReplyDelete
  9. Bilo bi interesantno probati je, jer je roza odlicna :)

    ReplyDelete
  10. super zvuci,volela bih da je probam

    ReplyDelete
  11. Prijavljujem se :)

    ReplyDelete
  12. I mom licu odgovara arganovo ulje,miceralne inace obozavam ali ovu nisam probala,mada bih bas volela,divno si ovo predstavila,svaka cast.

    ReplyDelete
  13. I mojoj suvoj koži, ova vodica bi bila pravi poklon! :)

    ReplyDelete
  14. Iz Vasih opisa deluje kao odlican proizvod, prijavljujem se da probam :)

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. Prijavljujem se,obozavam micelarnu vodu,i volela bi da probam novu Garnierovu :-)

    ReplyDelete
  17. Volela bih da probam ,deluje kvalitetno :)

    ReplyDelete
  18. Molim jednu micelarnu vodu :) Hvala!

    ReplyDelete
  19. Sjajan post! Prijavljujem se i jaa! :)

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. meni se dopala ova micelarna voda :)
    www.ivanasworld.com

    ReplyDelete
  22. predivno si je opisala,i mnogo bih volela da je probam ali nemam sredstava da je kupim,jedna devojka je napisala kako kukam ne kukam nego samo kazem da nema,jer nije sramota nemati,samohrana sam majka tako da sebi ni zvaku ne mogu da kupim,a bila bih odusevljena ovom vodom:-)

    ReplyDelete
  23. Probala bih veoma rado :D

    ReplyDelete
  24. Zahvaljujem se sto si mi omogucila da probam novu Garnierovu miceralnu vodu. Meni je bolja od prethodne i lako skida sminku. Ukoliko imate osetljive oci pazite na vodenu liniju to je jedina moja zamerka :D

    ReplyDelete

Share your sparkle....

Followers